Βαθμολογία

Προχωρά η παραχώρηση του στον ΠΑΟ

Την άλλη βδομάδα τα... σπουδαία για τον Παναθηναϊκό, καθώς τότε θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο -και ενδεχομένως, ιστορικό- ραντεβού των ανθρώπων του Εξάστερου με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Ένα ραντεβού με αποκλειστικό θέμα την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στους «πράσινους», για τα επόμενα 49 χρόνια, όπου δεν αποκλείεται να «σφραγιστεί» η σπουδαία συμφωνία.

Θυμίζουμε, τη σχετική πρόταση, για την παραχώρηση του κλειστού, την έχουν καταθέσει οι νταμπλούχοι Ελλάδας στην Πολιτεία, με την τελευταία, από την πρώτη στιγμή, να φέρεται πως βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να παραχωρήσει το γήπεδο στους «πράσινους».

Η πρόταση περιλαμβάνει πλάνο ανάπτυξης του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία καταρτίστηκε με γνώμονα το μέγιστο δυνατό όφελος, τόσο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και για το ελληνικό δημόσιο.

Οι αλλαγές που προβλέπει η πρόταση του «τριφυλλιού» θα αλλάξουν ριζικά το ΟΑΚΑ και θα αναβαθμίσουν όλες τις εγκαταστάσεις του, μετατρέποντάς το σε ένα κλειστό αντάξιο της δυναμικής του συλλόγου.

Εκτός της αναβάθμισης της κεντρικής σάλας, το πλάνο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου, την ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών, καθώς και τη δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων, καθώς και χώρων εστίασης.

www.sport-fm.gr