Βαθμολογία

Δίνει δανεικούς η ΑΕΛ

Μετά τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών, αναμένεται να παραχωρηθούν δανεικοί ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές, που έχει ζητήσει ο Ολλανδός τεχνικός, Αντρέ Πάους.

Στην ΑΕΛ αναμένεται να δώσουν δανεικούς κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δύσκολα θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής, τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League. Ο αριθμός των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ που βρίσκονται αυτή την στιγμή στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι 31, αν συνυπολογίσουμε και τη μεταγραφή του 23χρονου αμυντικού χαφ, Κυριάκου Ανδρεόπουλου, που απομένουν τα τυπικά να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΛ. Οι «βυσσινί» θα τους παραχωρήσουν με τη μορφή δανεισμού σε ομάδες Football League, ενώ κάποιοι παίκτες θα μετακινηθούν στην ομάδα Νέων και όσοι αρνηθούν τον δανεισμό, όπως έχει τονίσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, θα λύσουν τα συμβόλαια τους, κοινή συναινέσει.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί, για αποχώρηση, χωρίς φυσικά να είναι ακόμα κάτι επίσημο, είναι ο Γιάννης Μασούρας, ο Γκέρντι Χοτζάλι, ο Δημήτρης Καπός, ο Τάσος Κρητικός, ενώ με την ομάδα Νέων θα αγωνίζονται ο Δημήτρης Παπαπολύμερου με τον Γιάννη Καλύβα, που παίρνουν μέρος στην προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι.