Βαθμολογία

Τον Νίκο Φιλιππούλη ανακοίνωσε η Σκιάθος

Την απόκτηση του Νίκου Φιλιπππούλη ανακοίνωσε ο Α.Ο. Σκιάθου. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στην προπονητική ποδοσφαίρου και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα. Αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη νησιώτικη ομάδα στην πρωταγωνιστική πορεία που θέλει να διαγράψει τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση: Από σήμερα (20/07) ο Νίκος Φιλιππούλης ανήκει στην μεγάλη οικογένεια του Α.Ο Σκιάθου! Θεωρούμε ότι είναι μια πολύ ουσιαστική μεταγραφή μιας και παίζει ως αριστερό back με πολύ μεγάλη επιτυχία για πολλά χρόνια. Ο συγκεκριμένος αθλητής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με εξειδίκευση στην προπονητική ποδοσφαίρου. Η διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου ολοκλήρωσε χθες όλες τις συνομιλίες και από σήμερα θεωρείται κι επίσημα παίκτης της ομάδας μας. Ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος τον υποδέχτηκαν και του ευχήθηκαν να είναι πάντα καλά και μαζί να προχωρήσουμε για τον νέο μεγάλο μας στόχο!!! Καλώ ήρθες Νίκο!!!

Ομάδες που διακρίθηκε ο αθλητής είναι οι εξής: Mελισσοχώρι, Πλατύκαμπος, Πυργετός, Εθνικός Πυλαίας, Δήμητρα Γιάννουλης, ΑΟ Σελλάνων, Αχιλλέας Φαρσάλων, Δωτιαίας Αγιάς).