Βαθμολογία

Φυντάνης: «Επιστρέφει πιο νωρίς η ομάδα από το Καρπενήσι...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Λάζαρου Παπαδούλη «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος έκανε λόγο για την τροποποίηση του προγράμματος των «βυσσινί», αλλά και την εικόνα που έχει αποκομίσει από την προετοιμασία της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά:

Για το γεγονός πως η ομάδα θα επιστρέψει εν τέλει νωρίτερα στη Λάρισα, σχολίασε:

«Αύριο την Παρασκευή η ομάδα θα κάνει το πρωί προπόνηση στο Καρπενήσι και το μεσημέρι θα επιστρέψει η ομάδα. Περίπου στις 6-7 η ομάδα θα βρίσκεται στη Λάρισα. Το Σάββατο θα γίνει προπόνηση στα Δένδρα και μετά θα ακολουθήσει το φιλικό με Ατρόμητο στο AEL FC ARENA.»

Για την εικόνα που έχει αποκομίσει από την προετοιμασία της ομάδας, σχολίασε:

«Η προετοιμασία είναι κάπως διαφορετική από την άποψη ότι είναι βασισμένη και πιο προχωρημένη επιστημονικά. Όλη η προπόνηση γίνεται με μπάλα. Κάποια παιδιά έχουν έρθει προετοιμασμένα και κάποια όχι, γι' αυτό και κάποια έχουν μείνει λίγο πίσω στα τεστ που κάνει η ομάδα. Πιστεύω όμως πως όλοι θα είναι έτοιμοι.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τόνισε πως... «Οι Σαφαρίκας, Αγρόδημος και Μασούρας υποφέρουν από γαστρεντερίτιδα, ο Ανδρεόπουλος κατά 70% έχει καταφέρει να μπει στους ρυθμούς με τους οποίους προπονειται η ομάδα, ενώ σήμερα αναμένεται να εκτιμηθεί η κατάσταση του Ναβάρο.»