Βαθμολογία

Σημαντική ενίσχυση με Σιμιτσή για τον Άγιο Ιερόθεο

Την απόκτηση του Παναγιώτη Σιμιτσή ανακοίνωσε την Τετάρτη (19/7) ο Άγιος Ιερόθεος, πραγματοποιώντας έτσι μια σπουδαία μεταγραφή εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο 23χρονος μέσος αγωνίστηκε στον Ιωνικό την τελευταία τετραετία, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου, ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και του Ηρακλείου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Σιμιτσή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι 23 χρονών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τεράστια επιτυχία για λογαριασμό του Ιωνικού όντας ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ιστορικού συλλόγου. Ο Παναγιώτης Σιμιτσής έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη στα τμήματα υποδομής του Ατρομητου Αθηνών όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, στο Μοσχάτο και στην Α.Ε Ηρακλείου. Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Σιμιτσή στην οικογένεια του Άγιου Ιερόθεου και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία».