Βαθμολογία

Έμειναν μόνο τέσσερις στον Εργοτέλη...

Ούτε λίγο ούτε πολύ 18 ποδοσφαιριστές έφυγαν από τον Εργοτέλη το τελευταίο χρονικό διάστημα και στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» έχουν μείνει μόλις τέσσερις παίκτες.

Αυτοί είναι οι Mισέλ, Βασίλης Βογιατζής, Γιώργος Μανουσάκης και Γιώργος Χανιωτάκης, με τους Ηρακλειώτες να ενημερώνουν με ανακοίνωσή τους την Τετάρτη (19/7) ότι οι αποχωρήσεις ολοκληρώθηκαν, αν και υπάρχει ανοικτό παράθυρο για την επιστροφή κάποιων εφόσον η κρητική ομάδα αγωνιστεί εντέλει στη Β' Εθνική.

Αναλυτικά: «Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών (18) του ρόστερ της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όμως αρκετοί από αυτούς αναμένεται να επιστρέψουν σε περίπτωση που τελικά αγωνιστούμε στη Football League. Στο δυναμικό της ομάδας ανήκουν πλέον μόνο οι ποδοσφαιριστές Mισέλ, Βασίλης Βογιατζής, Γιώργος Μανουσάκης και Γιώργος Χανιωτάκης.

Ο Βραζιλιάνος και κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου Micheel Angelo Quintanilha Pinheiro, γνωστότερος ως Μicheel (Μισέλ), ο οποίος είναι επιπέδου Super League, θα παραμείνει στον Εργοτέλη σε περίπτωση που αγωνιστούμε στη Football League, διαφορετικά είτε θα παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα έναντι οικονομικού ανταλλάγματος είτε θα αγωνιστεί στη Βραζιλία όπου δεν απαιτείται η συγκατάθεση μας. Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν συμβεί με την ομάδα μας, ο Μισέλ δεν πρόκειται να παραχωρηθεί χωρίς αντάλλαγμα σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα.

Όσον αφορά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Βογιατζή, Μανουσάκη και Χανιωτάκη, οι οποίοι είναι “δικά μας παιδιά” βγαλμένα από τις ακαδημίες του Συλλόγου και έχουν μεγάλη προοπτική εξέλιξης, είτε θα παραμείνουν στον Εργοτέλη σε περίπτωση που αγωνιστούμε στη Football League ή στην Γ' Εθνική, είτε θα παραχωρηθούν με μεταγραφή σε άλλη ομάδα έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, είτε θα δοθούν “δανεικοί” σε ομάδα κοινά αποδεκτή. Όπως και ο Μισέλ, οι 3 αυτοί ποδοσφαιριστές δεν πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι (εκτός και αν αποφασίσει το αντίθετο μια πιθανή νέα διοίκηση)».