Βαθμολογία

Τραβάει το σχοινί ο Μαμπουλού

Είχε φανεί από τις πρώτες προπονήσεις της περσινής σεζόν πως ο Κριστοφέρ Μαμπουλού είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας και στην πορεία αυτό επιβεβαιώθηκε με το... μπαμ να γίνεται στις αρχές Μαρτίου.

Ουσιαστικά για τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα τότε τελείωσε ο παίκτης έστω και εάν αγωνίστηκε στη συνέχεια τον Απρίλιο. Ο στόχος ήταν να πουληθεί, αλλά αξιόλογη πρόταση δεν έφτασε.

Έτσι οι Ηπειρώτες τον ενημέρωσαν να πάρει κανονικά μέρος στην προετοιμασία προκειμένου να είναι ενεργό μέλος της ομάδας και να δοθεί οποιαδήποτε στιγμή (ακόμη και να παραχωρηθεί ως δανεικός με οψιόν).

Ο Κονγκολέζος πήρε κάποιες μέρες άδειας, αλλά στο Καρπενήσι δεν πάτησε το πόδι του. Εδώ και λίγο καιρό αγνοείται η τύχη του και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Γιάννης Πετράκης τον έβγαλε στη σέντρα.

Τι θα γίνει, όμως, από εδώ και πέρα; Ο Μαμπουλού πιέζει με τη στάση του για διαζύγιο. Μπορεί να έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, αλλά ζητά να μείνει ελεύθερος και να μην πάρει συνεπώς ο ΠΑΣ Γιάννινα ούτε ευρώ από ενδεχόμενη παραχώρησή του. Μένει να φανεί εάν θα βρεθεί η χρυσή τομή για τον μεταξύ τους χωρισμό.

a-sports.gr