Βαθμολογία

Παρουσίασε φανέλες ο Παναθηναϊκός δίχως Αλαφούζο

Tις φανέλες της νέας σεζόν παρουσίασε το βράδυ της Τετάρτης (19/7) ο Παναθηναϊκός σε εκδήλωση που διεξήχθη στο Γκολφ της Γλυφάδας. Απών ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, αν και η μη παρουσία του προέδρου των «πράσινων» μάλλον αναμενόμενη μπορεί να θεωρηθεί δεδομένης της διάθεσης που έχει δείξει εδώ και πολλούς μήνες, ενώ το ρόλο των... μοντέλων έπαιξαν οι Κάρλος Ζέκα, Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Λουτσιάνο και Ροντρίγκο Μολέντο.

Σε ό,τι αφορά τα χρώματα, η πρώτη εμφάνιση είναι πράσινη, η δεύτερη άσπρη και η τρίτη έχει μαύρο χρώμα. Σε δηλώσεις του ο Λουτσιάνο ανέφερε: «Οι φανέλες είναι πολύ όμορφες. Πραγματικά όμορφες. Σε ό,τι αφορά το “18”, είναι η ημερομηνία γέννησής μου και πάντα έπαιζα με αυτό.

Δεν έχω κάνει προετοιμασία με την Κορίνθιανς. Έχω κάνει κάποιες προπονήσεις μόνος μου, αλλά είμαι έτοιμος να παίξω όποτε μου ζητηθεί». Από την πλευρά του, ο Μπράιαν Καμπέσας είπε: «Είμαι χαρούμενος. Ευχαριστώ τον σύλλογο και την οικογένειά μου για την ευκαιρία που έχω μπροστά μου. Κι εύχομαι αυτή τη χρονιά να κατακτήσω όσους περισσότερους τίτλους μπορώ με την ομάδα.

Η ιδέα είναι να δουλέψουμε σκληρά με τους συμπαίκτες μου και να κατακτήσουμε σημαντικά πράγματα. Εχψουμε μπροστά μας τα παιχνίδια για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και θέλουμε να προκριθούμε.

Είναι θεαματικές οι νέες φανέλες. Το είπα και στους συμπαίκτες μου και στους ανθρώπους της ομάδας κι ελπίζω να καταφέρουμε με αυτές πολλά σημαντικά πράγματα».

Με τη σειρά του, ο Ζέκα σημείωσε: «Είναι πολύ ωραίες οι νέες φανέλες μας. Μας αρέσουν πολύ και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό με αυτές για την ομάδα.

Μακάρι να φέρουν τύχη, θέλουμε πολύ να φέρουν τύχη. Αλλά δεν είναι μόνο η τύχη, αλλά και η σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Εμάς δεν μας νοιάζει ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Με όποιον και να παίξουμε πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε».

Αναφορικά με το φιλικό παιχνίδι της Πέμπτης (20/7) κόντρα στην Άλκμααρ στο γήπεδο της Λεωφόρου ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Βιγιαφάνιες, που συνέχισε την Τετάρτη (19/7) το ατομικό του πρόγραμμα.