Βαθμολογία

Τεννές: «Πάμε για 4-5 μεταγραφές»

Απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό έδωσε ο Μπάμπης Τεννές μετά τη λήξη του φιλικού της Τετάρτης (19/7) ανάμεσα στη Λαμία και στον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1).

Ο έμπειρος τεχνικός είπε πως θα γίνουν 4-5 μεταγραφές και πως η ομάδα του προσπαθεί να θωρακίσει τον άξονά της, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα προχωρήσει το θέμα του υπό δοκιμή Γάλλου μέσου. Ακόμη σημείωσε ότι στο τέλος της εβδομάδας θα παρθεί η απόφαση για τον Νίκο Παπαδόπουλο. Αναλυτικά:

«Και τα δύο παιχνίδια έληξαν χωρίς να έχουμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Εμείς δείχνουμε ότι είμαστε σε έναν καλό δρόμο, αλλά και ότι δεν έχουμε πολύ βάθος σαν ομάδα. Πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε 4-5 κινήσεις για να ισχυροποιηθούμε και να μπούμε δυνατοί στο νέο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

Για τους μεταγραφικούς στόχους και αν θα είναι στον άξονα (τερματοφύλακας στόπερ, χαφ, φορ): «Ναι, νομίζω ότι αυτές είναι οι προτεραιότητές μας και εάν βρεθεί κάτι εξαιρετικό σε άλλη θέση, θα το αποκτήσουμε. Είμαστε λίγο δύσκολοι, έχουμε υπομονή, έχουμε και αρκετό χρόνο μπροστά μας. Νομίζω ότι θα πάρουμε αυτό που πρέπει».

Για το αν θα αποκτηθούν μεγάλα ονόματα: «Εγώ είμαι εναντίον αυτών των συνταγών. Τα μεγάλα ονόματα ρέπει αν προσφέρουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν μπορεί να συνδυαστεί αυτό, είναι ευπρόσδεκτο. Αλλά ένα μεγάλο όνομα από μόνο του, δεν λέει κάτι».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο; «Έχουμε κάποιες μέρες ακόμα μέχρι το Σάββατο, θα το αποφασίσουμε μετά. Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε».

Για τον Γάλλο που δοκιμάστηκε: «Δεν είναι κάτι που θα μας απασχολήσει στη συνέχεια».