Βαθμολογία

Κανούλας και Βόσδου στον Μακεδονικό

Σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν προχώρησε την Τετάρτη (19/7) ο Μακεδονικός. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την απόκτηση των Θανάση Κανούλα και Αλέξανδρου Βόσδου.

Ο πρώτος προέρχεται από μια «γεμάτη» σεζόν με τον Πανσερραϊκό ενώ ο δεύτερος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του ΑΟ Καρδίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Μακεδονικός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους Θανάση Κάνουλα και Αλέξανδρο Βόσδου, δύο πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα με την εμπειρία τους να πετύχει τους στόχους της στην Γ’ Eθνική κατηγορία.

Ο 25χρονος επιθετικός Θανάσης Κάνουλας διαθέτει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί σε Αναγέννηση Επανομής, Άρη, ΟΦΗ, Καβάλα και Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ μέχρι πέρσι φορούσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού με την οποία κατέγραψε 23 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Αλέξανδρος Βόσδου είναι 22 χρονών και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες του Παναθηναικού. Αγωνίζεται στη θέση του πλάγιου μπακ και μεσοαμυντικού και τις τελευταίες σεζόν ήταν στον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, και Α.Ο. Καρδίας όπου και αποκτήθηκε.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τους δύο παίχτες στην μεγάλη οικογένεια του Μακεδονικού και τους εύχεται μια υγιής χρονιά με επιτυχίες με τα χρώματα του συλλόγου».