Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία

Ευκαιρία για να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα είχαν ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία στο φιλικό που έδωσαν στο Καρπενήσι το απόγευμα της Τετάρτης (19/7). Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες.

Στο πρώτο μισάωρο του ματς οι Φθιώτες ήταν ανώτεροι και είχαν κάποιες καλές στιγμές με τους Ακόστα και Βασιλαντωνόπουλο. Ωστόσο, και οι Ηπειρώτες απείλησαν έχοντας στο 18' δοκάρι με τον Βιδάλ. Μετά το 3-0 οι τελευταίοι ανέβασαν στροφές, έχασαν ευκαιρίες με τους Χαλκιαδάκη και Ναδάλες, αλλά δέχτηκαν το γκολ από τον Βουό στο 43'. Αυτό προήλθε από πλάγιο του Παντελιάδη.

Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές ήταν πολλές με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μην έχουν τον απαιτούμενο ρυθμό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε νέο δοκάρι με σουτ του Νικολιά, ενώ έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 69' όταν ο Κόντε με πλασέ από τη μικρή περιοχή βρήκε δίχτυα. Ο Ισπανός θα μπορούσε να έχει σκοράρει και στο 90'+2, αλλά το πλασέ του έφυγε παράλληλα με την εστία.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Φουάσης, Σερβιλάκης, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης, Ντόλοβατς, Βιδάλ, Ναδάλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Πασχαλάκης, Μουταμπάλα, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Μαυροπάνος, Κόντε, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Κοζορώνης, Λουίς Ενρίκε.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Όμο, Μπουλούλης, Μπλάζιτς, Ακόστα, Βουό.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Πίτκας, Φράγκος, Πόντλογκαρ, Ασίγκμπα, Παπαργυρίου, Τσέλιος, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Μανιάς και ο υπό δοκιμή Γάλλος.