Βαθμολογία

Κέρδισε με Αγκάνοβιτς η ΑΕΛ (PICS)

Το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι έδωσε η ΑΕΛ στο Καρπενήσι την Τετάρτη (19/7) στο Αθλητικό κέντρο κόντρα στον Λεβαδειακό. Τελικό αποτέλεσμα 1-0 για την «Βασίλισσα» με σκόρερ τον Αγκάνοβιτς.

Καρπενήσι: Μιχάλης Λάμπρου – Δημήτρης Κολλημένος

Λίγος κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση, ανάμεσά τους και περίπου 10 φίλαθλοι της ΑΕΛ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αντρέ Πάους μπορεί να ζητούσε από τους παίκτες του να πρεσάρουν όταν δεν έχουν τη μπάλα, αλλά οι τοποθετήσεις τους στο χώρο δεν ήταν καλές. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ προσπαθούσαν να «σπάσουν» το πρέσινγκ του Λεβαδειακού.

Η ομάδα της ΑΕΛ είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας από τη μία πλευρά στην άλλη στην άμυνα, αλλά δεν δημιούργησε επιθέσεις. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο πιο κινητική η ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πάους όμως να ζητά από τους παίκτες του να ανέβουν ψηλότερα. Η ΑΕΛ ήταν αρκετά επικίνδυνοι στην αντεπίθεση. Με στημένες μπάλες προσπαθεί να απειλήσει ο Λεβαδειακός, αλλά η άμυνα των «βυσσινί» ανταποκρίθηκε σωστά.

Πως ξεκίνησε η ΑΕΛ (4-2-3-1)

Ο Θεοδωρόπουλος ήταν κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ζίζιτς-Φάρκας. Αριστερά ο Γουάλας και δεξιά ο Ναβάρο (αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος). Αμυντικά χαφ οι Φατιόν-Αγρόδημος. Πιο μπροστά ο Αγκάνοβιτς, ο Κρίζμαν στη κορυφή, ο Γιαννιτσάνης αριστερά και ο Ντέλετιτς δεξιά.

Το φιλμ του αγώνα

2' Ο Σένκα βρέθηκε μέσα από τη περιοχή, έκανε το σουτ έδιωξε ο Θεοδωρόπουλος.

11' Ο Αγκάνοβιτς έκανε σουτ έξω από τη περιοχή και αριστερά, ο Δασκαλάκης έδιωξε σε κόρνερ.

14' Ο Γιουσούφ σέντρα από αριστερά, ο Μπραντάο μέσα από τη μικρή περιοχή πήρε τη κεφαλιά η μπάλα πέρασε άουτ. Μεγάλη ευκαιρία για τους Βοιωτούς!

20' Ο Αγκάνοβιτς βρήκε μέσα στη περιοχή τον Ντέλετιτς, από πλάγια θέση πλάσαρε, αρά ο Δασκαλάκης έδιωξε σε κόρνερ.

22' Φάουλ για την ΑΕΛ έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Αγκάνοβιτς πάτησε τη μπάλα στον Ντέλετιτς, αλλά το σουτ του Σέρβου κόντραρε στο τοίχος.

35' Ο Δασκαλάκης έκανε λάθος απομάκρυνση, ο Γιαννιτσάνης έκλεψε τη μπάλα βρήκε τον Κρίζμαν μέσα στη περιοχή, απέναντι από τον τερματοφύλακα όμως δεν κατάφερε να βγει νικητής κερδίζοντας το κόρνερ.

40' Ο Αγκάνοβιτς δοκίμασε απευθείας εκτέλεση από πλάγια θέση, ο Δασκαλάκης αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των Βοιωτών για το 1-0.

44' Ο Ντέλετιτς μέσα στη περιοχή, έδωσε τη μπάλα δίπλα στο Ναβάρο, αλλά το γύρισμα του Ισπανού στο ύψος της μικρής περιοχής κόπηκε.

47' Ο Ρέντζας έκανε σέντρα από δεξιά, ο Λαμπρόπουλος πριν βάλει την προβολή η μπάλα πέρασε κόρνερ.

84' Ο Χατζηλάμπρος μπήκε στην περιοχή της ΑΕΛ από αριστερά, βρέθηκε κάτω μετά την επαφή με τον Γκόλια, αλλά ο διαιτητής έδειξε πως δεν υπήρχε κάτι.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Θεοδωρόπουλος, Ναβάρο, Ζίζιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Αγρόδημος, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης.

Έπαιξαν και οι: Ρέντζας, Άλα, Γκόλιας, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Ναζλίδης, Μασούρας, Καλύβας, Λαμπρόπουλος.

Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανίγκου): Δασκαλάκης, Μεντί, Μοϊσέ, Ζαραδούκας, Γιακουμάκης, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Γιουσούφ, Νιασέ, Σένκα, Μπραντάο.

Διαιτητική τριπλέτα: Κολοκότσιος, Ελταχάν, Παπαρούπας.

*Επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/6) στις 18:30 στο AEL FC ARENA.

*O Αγκάνοβιτς φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Λεοζίνιο, Ντόντο και Παπαπολυμέρου βρέθηκαν εκτός αποστολής.

*Πρώτη ευκαιρία του νεαρού Καλύβα που ντεμπουτάρει σε φιλικό με τη φανέλα της ΑΕΛ.

*Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας βρέθηκε και στο δεύτερο φιλικό της ΑΕΛ.

*Και ο Κομπότης βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Βοιωτίας.