Βαθμολογία

Και με τη βούλα στον Αστέρα Τρίπολης ο Ισνάλδο

Και με τη βούλα δικός του. Από τη Δευτέρα (17/7) βρισκόταν στην Ελλάδα ο Εουχένιο Ισνάλδο προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να περάσει από ιατρικά πριν υπογράψει. Τελικά όλα πήγαν καλά, ο Αργεντινός έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και το απόγευμα της Τετάρτης (19/7) ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες.

Αναλυτικά: «Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΣΤΕΡΑ γεννήθηκε στις 7 Ιανουαρίου 1994 στο Ροζάριο της Αργεντινής και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Ο Isnaldo, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ, επέλεξε το νούμερο 9 για τη φανέλα του».

Στη συνέχεια δήλωσε: «Πιστεύω πως έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Μπορεί να αρχίζω τώρα να δουλεύω μαζί με την ομάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά μέσα στη σεζόν.

Μπορώ να παίζω και δεξιά και αριστερά. Μ' αρέσει να τρέχω και να προσπερνώ τους αντιπάλους μου, ώστε να δίνω ασίστ ή να τελειώνω εγώ τη φάση. Τους προηγούμενους μήνες γνωρίζω ότι οι εκπρόσωποι μου είχαν δεχθεί τηλεφωνήματα από ελληνικές ομάδες. Και μάλιστα μου είχαν πει για την ΑΕΚ. Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις και θα κάνω το καλύτερο για την ομάδα».