Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Να ξεχάσουμε ότι έχουμε κερδίσει 2-0»

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου ενόψει της ρεβάνς με τη Γκόριτσα τόνισε πως η αντίπαλος των κυανέρυθρων είναι πιο έτοιμη.

Αναλυτικά όσα είπε o Μιχάλης Γρηγορίου στη κάμερα της nova κατά την αναχώρηση της αποστολής για το ματς με τη Γκόριτσα:

«Η Γκόριτσα είναι μια νεανική ομάδα η οποία είναι σαφώς πιο έτοιμη από εμάς. Την Κυριακή έδωσε και το πρώτο παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα κάνει το παν για την πρόκριση. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θέλουμε άλλο ένα καλό αποτέλεσμα. Κάθε μέρα που περνάει είμαστε καλύτερα. Το πρώτο ματς ωφέλησε τα παιδιά να πάρουν πράγματα τόσο σε θέματα τακτικής όσο και φυσικής κατάστασης γι αυτό κι ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερη».

Από την πλευρά του ο αρχηγός των «κυανέρυθρων», Παναγιώτης Κόρμπος είπε: «Θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι έχουμε κερδίσει με 2-0 και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον επαναληπτικό της Πέμπτης. Η Γκόριτσα θα μπει με στόχο να πιέσει και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο ξεκίνημα του αγώνα. Στόχος μας πρέπει να είναι ένα γκολ ώστε να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας για την πρόκριση».