Βαθμολογία

Γκούμας: «Το αισθητήριο των σωματείων είναι αλάνθαστο»

Ο κ. Τέλης Γκούμας εκλέχθηκε στο νέο Δ.Σ. της ΕΠΣΛ παίρνοντας την 2η θέση με 90 ψήφους δείχνοντας και την πολύ μεγάλη απήχηση που έχει ο γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας. Ο ίδιος ιδιαίτερα χαρούμενος από την τεράστια νίκη του συνδυασμού του, έκανε δηλώσεις στο athleticlarissa.gr. Αναλυτικά τα όσα είπε:  

«Δώσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα υπό αντίξοες συνθήκες με συνεχή πόλεμο από πολλές πλευρές. Αλλά για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι το αισθητήριο των σωματείων του νομού Λάρισας είναι αλάνθαστο. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές αυτής της ιστορικής νίκης.

Αντιλαμβάνομαι στο έπακρο το μέγεθος της ευθύνης που μου αναλογεί και το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω αυτό που έκανα πάντα, να είμαι δηλαδή δίπλα στα σωματεία και στον ερασιτέχνη παράγοντα. Ξεκινώντας το έργο μας θέλουμε πολύ δουλειά, αφού είμαστε εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου, λόγω όλης αυτής της κωλυσιεργίας των εκλογών πολλά πράγματα έχουν μείνει πίσω, αλλά πιστεύω και σύμφωνα με τα όσα έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε σε όλους τους τομείς και το ποδόσφαιρο στο νομό Λάρισας θα επανέλθει στον κανονικό του ρυθμό.

Κλείνοντας θεωρώ πως θα λειτουργήσουμε όλοι σαν μία ομάδα, οι θέσεις και τα πόστα είναι μόνο για το καταστατικό και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των σωματείων του νομού Λάρισας».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ