Βαθμολογία

Μπαταγιάννης: «Μία παρέα, μία ομάδα»

Αιχμές κατά της διοίκησης Δημήτρη Μπαταγιάννη μόλις λίγο καιρό μετά την από τη μέρα που εκείνος και οι συνεργάτες του ανέλαβαν τα ηνία των Τρικάλων άφησαν με ανακοίνωσή τους οι παλαίμαχοι. Μεταξύ άλλων υποστηρίζουν ότι η ομάδα στελεχώθηκε με «αμφιλεγόμενους επαγγελματίες εκτός Νομού».

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση του Μπαταγιάννη, ο οποίος δέχτηκε με προβληματισμό και έκπληξη την ανακοίνωση των παλαιμάχων. Ακόμη, υποστήριξε ότι θέλει εποικοδομητικό διάλογο και τεκμηριωμένες προτάσεις.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Με έκπληξη και έντονο προβληματισμό διάβασα πριν από λίγο την ανακοίνωση των παλαιμάχων. Με έκπληξη καθώς από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τις τύχες της ομάδας και μέχρι σήμερα δεν έχω παρεκκλίνει στο ελάχιστο στις δεσμεύσεις μου. Με προβληματισμό καθώς φαίνεται ότι το μεγάλο κεφάλαιο της ομάδας και ζωντανή ιστορία της δείχνει απογοητευμένη από τις μόλις 21 ήμερες της διοίκησης μου.

Θα επαναλάβω για μια ακόμα φορά το εξής... Mια παρέα μια ομάδα. Kαι εγώ αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μπέκιος είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε μπορεί να συνεισφέρει ενεργά στο οικοδόμημα του ΑΟ Τρίκαλα. Έξαλλου όλους μια συνδέει το ίδιο όραμα και το ίδιο πάθος για την ομάδα μας. Όχι κριτική για την κριτική πλέον αλλά εποικοδομητικός διάλογος με ουσία και τεκμηριωμένες προτάσεις. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε ενωμένοι να πετύχουμε. Δεν περισσεύει κανείς απο την μεγάλη οικογένεια του ΑΟΤ. Με απεριόριστο σεβασμό στη ζωντανή ιστορία του ΑΟ Τρίκαλα.

Δημήτρης Μπαταγιάννης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παλαιμάχων: «Με χαρά πληροφορηθήκαμε ότι την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα θα αναλάβει ένας Τρικαλινός επιχειρηματίας, ο Δημήτρης Μπαταγιάννης. Μάλιστα σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχαμε μαζί του πριν επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον κ. Γιαλιά, μας είχε πει πως προτεραιότητα του είναι να δημιουργήσει μία ομάδα όπου θα κυριαρχεί το Τρικαλινό στοιχείο και πως θα προχωρήσει στην δημιουργία αθλητικών υποδομών αλλά και Ακαδημιών.

Λίγες μέρες μετά την ανάληψη της ηγεσίας του ΑΟΤ τα μηνύματα προς την κατεύθυνση στην οποία δεσμεύτηκε δεν είναι διόλου ενθαρρυντικά. Η ομάδα έχει στελεχωθεί από αμφιλεγόμενους επαγγελματίες εκτός Νομού, Τρικαλινός ποδοσφαιριστής δεν υπάρχει ακόμη στο ρόστερ, κουβέντα για την δημιουργία αθλητικού κέντρου και καμία αναφορά για τις Ακαδημίες. Κινήσεις που μας προβληματίζουν για το ποιοι τελικά είναι οι πραγματικοί σκοποί του κ. Μπαταγιάννη και της ετερόκλητης παρέας του.

Ας μην βιαστούν κάποιοι να σχολιάσουν ότι οι βετεράνοι διαμαρτύρονται γιατί δεν πήραν κάποια θέση. Ο ρόλος μας ήταν και θα είναι συμβουλευτικός με βάση τις εμπειρίες μας και τον ιδρώτα που χύσαμε μέσα στα γήπεδα για τον ΑΟΤ. Δεν είναι αργά ο κ. Μπαταγιάννης να αγκαλιάσει και τους Τρικαλινούς. Άλλωστε τόσο αυτός όσο και ο κ. Μπέκιος πολλές φορές δήλωσαν ότι τους χρειάζονται όλους. Προφανώς όλους πλην τους Τρικαλινούς!».