Βαθμολογία

Προπονήθηκαν Λουτσιάνο και Καμπέσας

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη έκαναν την Τρίτη (18/7) Λουτσιάνο Νέβες και Μπράιαν Καμπέσας, οι οποίοι μία μέρα πριν είχαν περάσει από εργομετρικά.

Αμφότεροι έβγαλαν μεγάλο μέρος του προγράμματος και συμμετείχαν και στο δίτερμα, το οποίο έγινε στα δύο τρίτα του γηπέδου. Αμφότεροι έδειξαν κάποια καλά στοιχεία αν και τρακαρισμένοι.

Προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες, δίτερμα με περιορισμούς και ελεύθερο δίτερμα περιλάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Βιγιαφάνιες γυμνάστηκε ατομικά, ενώ ο Κουλιμπαλί υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση για το φιλικό με την Άλκμααρ: «Την ημέρα του αγώνα θα διατίθενται στους φιλάθλους της ομάδας τα εισιτήρια του πρώτου φετινού εντός έδρας φιλικού της αγώνα

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον πρώτο του φετινό φιλικό αγώνα στη Λεωφόρο με αντίπαλο την Ολλανδική ΑΖ Αλκμάαρ. Τα εισιτήρια για τον αγώνα αυτό θα διατίθενται στην τιμή των € 10 για όλες τις Θύρες του γηπέδου πλην των Θυρών 10 (20 €) και 3 (30 €).

Η διάθεση θα πραγματοποιείται μόνο την ίδια την ημέρα του αγώνα (Πέμπτη, 20 Ιουλίου) ηλεκτρονικά από τις 10:30 και από τα εκδοτήρια από τις 18:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Την ίδια ημέρα η διάθεση των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιείται κανονικά βάσει προγράμματος ηλεκτρονικά και από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 09:30 μέχρι τις 17:00».