Βαθμολογία

Πήρε Μιχελή και Κατσικογιάννη ο Αήττητος Σπάτων

Αποφασισμένος να κάνει με το καλημέρα στη Γ' Εθνική αίσθηση είναι ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά για τα δεδομένα της κατηγορίας με παίκτες που έχουν παραστάσεις από τη Β' Εθνική.

Έτσι την Τρίτη (18/7) γνωστοποιήθηκε πως απέκτησε τους Γιώργο Κατσικογιάννη και Θανάση Μιχελή. Αμφότεροι αγωνίζονταν στην Καλλιθέα τα προηγούμενα χρόνια και αποχώρησαν με το όλο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί εκεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κατσικογιάννη: «Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστη ΓΙΏΡΓΟ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ. Ο Γιώργος Κατσικογιαννης γεννήθηκε στις 8/3/1988 στην Αθήνα, αγωνίζεται στην θέση του μέσου.

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου και το καλοκαίρι του 2007 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο όπου και έλαβε μέρος την σεζόν 2007-2008, τα επόμενα 2 χρόνια αγωνίστηκε στον Λεβαδειακο, η επόμενη ομάδα ήταν ο ΟΦΗ όπου παραχωρήθηκε ως δανεικός για 1 1/2 χρόνο.

Την περίοδο 2011-2012 έπαιξε στην Σούπερ Λίγκα με την φανέλα της Δόξας Δράμας. Από το καλοκαίρι του 2012 αγωνίστηκε για λογαριασμό της Καλλιθέας. Ευχόμαστε να έχεις πρώτα απ όλα υγεία και καλή επιτυχία στην οικογένεια του ΑΗΤΤΗΤΟΥ ΣΠΑΤΩΝ. εκ του Γραφείου Τύπου».

Η ανακοίνωση για τον Μιχελή: «Ο ΑΉΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφυλακα ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΙΧΕΛΗ. Η οικογένεια του Αήττητου Σπάτων καλωσορίζει τον ΘΑΝΑΣΗ ΜΙΧΕΛΗ και ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας. Ο Θανάσης μέχρι πρότινος αγωνίστηκε για λογαριασμό της Καλλιθέας».