Βαθμολογία

Συνεχίζει στον ΑΟΤ ο Αθανασόπουλος

Τη φανέλα των Τρικάλων θα φορά και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Χρήστος Αθανασόπουλος. Οι Θεσσαλοί γνωστοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (18/7) την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 35χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο έμπειρος άσος απέρριψε την αρχική πρόταση του ΑΟΤ για νέο συμβόλαιο, θεωρώντας την χαμηλή, ωστόσο η διοίκηση επέστρεψε με νέα βελτιωμένη, πείθοντάς τον να παραμείνει κάτοικος Τρικάλων. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Χρήστο Αθανασόπουλο».

Μετά την επισημοποίηση του deal, o ποδοσφαιριστής δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: Σε δηλώσεις του ο έμπειρος γκολκίπερ σημείωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Μπαταγιάννη και τους συνεργάτες του για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και την θέληση που έδειξαν για να παραμείνω στον ΑΟ Τρίκαλα όπως επίσης και τον εκπρόσωπο μου κ. Στέλιο Βραδέλη για την επίτευξη της συμφωνίας. Επίσης τον προπονητή κ. Αντωνίου που εισηγήθηκε την παραμονή μου. Η ομάδα κάνει αξιόλογες και ποιοτικές κινήσεις για να φανεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα έτσι όπως αρμόζει στην ιστορία και στον κόσμο του ΑΟΤ. Οι μεγάλες ομάδες δεν λένε μεγάλα λόγια. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας ευατό για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και ελπίζουμε στην προσπάθεια αυτή να έχουμε τον φίλαθλο κόσμο κοντά μας».