Βαθμολογία

Ο εφοριακός που έλυνε σταυρόλεξα εν ώρα υπηρεσίας πήρε ευμενή μετάθεση

Μια απίστευτη εξέλιξη επεφύλασσε η υπόθεση του υπαλλήλου της ΔΟΥ Ηρακλείου ο οποίος συνελήφθη... επ' αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξα εν ώρα εργασίας.

Τη σχετική φωτογραφία δημοσίευσε η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», προκαλώντας σάλο πανελλαδικά, αφού δεκάδες Μέσα Ενημέρωσης σε όλη τη χώρα έσπευσαν να την αναπαραγάγουν.

Η τελευταία είδηση επί του θέματος ήταν ότι γίνεται σχετική έρευνα για να διαπιστωθούν τα συμβαίνοντα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας «πιάστηκε» να λύνει σταυρόλεξο εν ώρα εργασίας από πολίτη, ο οποίος τον φωτογράφισε.

Μάλιστα -σύμφωνα με την καταγγελία- ουρά 20 ατόμων περίμενε να εξυπηρετηθεί στο τμήμα στο οποίο εργάζεται ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Μετά τον σάλο που προκάλεσε η ανάρτηση της φωτογραφίας, ήρθε και μια άλλη σχετική είδηση: Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το τοπικό σάιτ neakriti.gr, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο με απόφαση της περασμένης Τετάρτης έκανε... ομόφωνα δεκτό το αίτημα του «σταυρολεξάκια» υπαλλήλου, το οποίο είχε κάνει προ καιρού, και τον αποσπά στην υπό σύσταση... Ακαδημία Εφοριακών!

Πηγή: iefimerida.gr