Βαθμολογία

Προσωπική δήλωση – αποχώρηση του Σταύρου Πουλαράκη

Ο κ. Σταύρος Πουλαράκης θέλησε να προβεί σε μια γραπτή του τοποθέτηση σχετικά με την απόφαση που πήρε να μην κατέβει υποψήφιος στις αυριανές εκλογές της ΕΠΣΛ και επίσης να κάνει μια μεγάλη παύση από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η τοποθέτησή του:

«Η ανακοίνωσή μου είναι προς όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού Λάρισας ύστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισα και το βήμα μου το έδωσαν τα τελευταία γεγονότα να αποσύρω την υποψηφιότητά μου από τον συνδυασμό του κ. Ζήση Γρηγορίου στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣΛ. Όσον αφορά τα τελευταία γεγονότα με δυσαρέστησαν πολύ:

1.Η προσφυγή και η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου.

2.Η κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων.

Πιστεύω και λόγω της εμπειρίας μου πως αυτοί είναι οι λόγοι που έφεραν όλη αυτή την αθλητική «ανωμαλία». Όλα αυτά τα 14 χρόνια που ήμουν μέλος στην ΕΠΣΛ και σε καίριες θέσεις όπως του αναπληρωτή προέδρου καθώς και του προέδρου της επιτροπής διαιτησίας σε μια δύσκολη περίοδο προεκλογική θεωρώ ότι κρατήθηκαν ίσες αποστάσεις και το έργο κρίθηκε επιτυχημένο. Καταφέραμε να φτάσουμε την επαρχία Φαρσάλων σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλα τα σωματεία που όλα αυτά τα χρόνια μου έδειχναν την εμπιστοσύνη τους και με είχαν πάντοτε σε υψηλές θέσεις. Θέλω να τονίσω πως κάνω μια παύση από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως η πικρία μου είναι μεγάλη για τα αθλητικά δρώμενα που έγιναν τον τελευταίο μισό χρόνο. Πιστεύω πως θα τα πούμε σε σύντομο χρονικό διάστημα, θέλω πραγματικά να επιστρέψω όταν το ποδόσφαιρο στη Λάρισα γίνει έτσι όπως το γνώρισα.

Σταύρος Πουλαράκης»