Βαθμολογία

Στη Ρόδο ο Οικονόμου

Την Πέμπτη της μεταγραφή ανακοίνωσε τη Δευτέρα (17/7) η Ρόδος, η οποία συνεχίζει την προσπάθειά της για ενίσχυση. Έτσι μετά τους Πότσι, Σερτζίνιο, Γεωργίου και Ζώνα έκανε δικό της και τον Κώστα Οικονόμου.

Ο τελευταίος αγωνιζόταν πέρυσι στον Ολυμπιακό Βόλου από τον οποίο αποχώρησε λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Βέροια, Ζάκυνθο και Αγροτικό Αστέρα και τη νέα χρονιά θα βρίσκεται στα «ελάφια».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Οικονόμου. Ο γεννημένος στις 16 Αυγούστου 1984 μέσος ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στον Ολυμπιακός Βόλου, για λογαριασμό του οποίου αγωνίστηκε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Μεσολάβησε μία γεμάτη και επιτυχημένη διαδρομή στα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με ομάδες όπως ο Ηρακλή Θεσσαλονίκης, η Βέροια, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πιερικός, η Ζάκυνθος και ο Αιγινιακός.

Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Κώστα Οικονόμου στην ποδοσφαιρική οικογένεια του συλλόγου, ευχόμενη να έχει μία καλή, δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες σεζόν».