Βαθμολογία

Υπέγραψε ο Λουτσιάνο

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και ο Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο που του προσφέρθηκε και το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί η συμφωνία από τους «πράσινους».

Η πλευρά του παίκτη, πάντως, πρόλαβε το «τριφύλλι» ενημερώνοντας για το σχετικό deal με έναν εκ των εκπροσώπων του 24χρονου να γράφει στο facebook: «Τώρα είναι επίσημο! Ο παίκτης μας, Λουσιάνο Νέβες υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση του γραφείου ευχαριστεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την εμπιστοσύνη και όσους εργάστηκαν για αυτή την μεταγραφή».

Εν τω μεταξύ, δηλώσεις στους συμπατριώτες του έκανε ο Λουτσιάνο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Η υποδοχή ήταν απίστευτη. Έφτασα τις πρώτες πρωινές ώρες και δεν περίμενα να έχει τόσους δημοσιογράφους να με περιμένουν αλλά και φιλάθλους που με χαιρετούσαν.

Αισθάνθηκα ιδιαίτερα αγαπητός και είμαι ενθουσιασμένος για να κάνω μία σπουδαία δουλειά εδώ και να ανταποδώσω την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείχνουν».

Ακόμη προσέθεσε: «Όταν έφτασα στην Αθήνα εντυπωσιάστηκα ξανά. Η οργάνωση μου άρεσε, η πόλη δείχνει θαυμάσια και ο προπονητής μου μίλησε ήδη με θερμά λόγια από την πρώτη μου ημέρα στο κλαμπ. Είμαι πολύ χαρούμενος με όλα όσα συμβαίνουν στο νέα σελίδα της ζωής μου και ελπίζω να ανταποδώσω με πολλά γκολ μέσα στα γήπεδα…».