Βαθμολογία

Κάτοικος Ηρακλείου ο Μάρτος

Μπορεί η διοικητική αβεβαιότητα να έχει «παγώσει» τις εξελίξεις, αλλά ξεκίνησε να κινείται πάλι κάτι στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (17/7) ότι ο Μάριο Μάρτος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Ισπανός μέσος βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο και πέρασε τη Δευτέρα από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όλα πήγαν καλά και έτσι αποτελεί πλέον την πέμπτη μεταγραφή των Κρητικών μετά τους Μονιάκη, Κουσκουνά, Σιώπη και Ορτέγκα. Αναλυτικά: «Ο 26χρονος  Ισπανός μέσος Μάριο Μάρτος, είναι η 5η μεταγραφή του ΟΦΗ, μετά τους Μονιάκη, Κουσκουνά, Σιώπη και Ορτέγκα.

Ο Μάρτος, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα (17/7), υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, που είναι για ένα χρόνο. Ο Μάρτος είναι επιτελικός μέσος και αγωνιζόταν στην Ισπανική Λινάρες.

Γρήγορος, με καλή τελική πάσα και καλά χτυπήματα στις στημένες φάσεις, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τον ποδοσφαιριστή. O Mάριο Μάρτος γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου 1991 στη Χαέν της Ισπανίας. Εχει αγωνιστεί σε Χαέν, Αλμερία Β’, Ολυμπιακό Λευκωσίας και Λινάρες. Μάριο Μάρτος, καλώς ήρθες στον ΟΦΗ μας!».