Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Σέρχιο Ροντρίγκεθ η ΤΣΣΚΑ

Την… βόμβα του καλοκαιριού πυροδότησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ανακοινώνοντας για 2+1 χρόνια την απόκτηση του Ισπανού γκαρντ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Η είδηση που είχε κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες πήρε… σάρκα και οστά με την ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας για τη συμφωνία της που θα έχει διάρκεια 2+1 χρόνια με τον παίκτη.

Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν βρήκε την πρόταση που θα ήθελε στο ΝΒΑ, η ομάδα που αγωνίστηκε πέρυσι, Φιλαντέλφεια Σίξερς δεν είχε χώρο στο ρόστερ γι’ αυτόν και έτσι ο Ισπανός πήρε ξανά τον δρόμο για την Ευρώπη, καθώς αποδέχθηκε την πρόταση με περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για να αντικαταστήσει τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Ροντριγκεθ είχε 7.8 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο σε 22.3 λεπτά συμμετοχής σε 68 αγώνες της κανονικής περιόδου με τη φανέλα των Σίξερς και στα 31 του, αποτελεί ως τώρα τη μεταγραφή του καλοκαιριού, ισχυροποιώντας τα μέγιστα το ρόστερ της ΤΣΣΚΑ.

«Το να αγωνιστώ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι μια σημαντική πρόκληση στην καριέρα μου. Θα του δώσω όλα για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους», ήταν η πρώτη δήλωση του παίκτη.