Βαθμολογία

Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας (pics)

Την τρίτη μεταγραφή του, για το φετινό καλοκαίρι ανακοίνωσε επισήμως ο Απόλλωνας Λάρισας, μετά τους Λουκά και Χατζή. Οι Λαρισαίοι έκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες και ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό τους, τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό (στόπερ) Γρηγόρη Παπαζαχαρία.

Πρόκειται για μια πολύ δυνατή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας μας, αφού ο Παπαζαχαρίας έχει πολλές παραστάσεις από δεκάδες αγώνες επιπέδου Super League.

Ο Παπαζαχαρίας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα, παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε. της ΠΑΕ κ. Γιώργου Βέβη αλλά και του Διευθυντή κ. Ανδρέα Πασπαλιάρη

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου Έλληνα στόπερ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία. Πρόκειται για έναν πολύ γρήγορο παίκτη τόσο στην αντίληψη όσο και στην αντιμετώπιση των αντίπαλων επιθετικών. Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες μαζί μας"

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας, ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας τόνισε στο apollonlarissasfc: ''Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Απόλλωνα. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και το διαπίστωσα με τα μάτια μου σήμερα. Είδα ένα πλάνο που με ενδιαφέρει πάρα πολύ. Δεν άργησα να απαντήσω! Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο είναι ότι δεν έρχομαι στην Λάρισα για τουρισμό. Έρχομαι για να πετύχουμε τους στόχους που έθεσε η ομάδα και θα το δείτε μέσα στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω για να έχουμε μια πολύ καλή πορεία και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Θα δώσω το 100% για τους στόχους μας''

Η πορεία του Παπαζαχαρία: