Βαθμολογία

Καραλής, ο πρώτος στη Θήβα

Γεγονός είναι η πρώτη μεταγραφή της Θήβας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την Κυριακή (16/7) την απόκτηση του Κωνσταντίνου Καραλή, ενισχύοντας έτσι το αριστερό άκρο της άμυνάς τους. Ο 22χρονος άσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ερμιονίδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο αριστερό μπακ Κωνσταντίνο Καραλή. Ο Κώστας πέρσυ αγωνίστηκε με την φανέλα της Ένωσης Ερμιονίδας ενώ έχει αγωνιστεί στη Καλαμάτα, στον Αστέρα Βλαχιώτη ενώ έχει φορέσει και την φανέλα του Παναιτωλικού στα τμήματα των υποδομών αφού και η κατωγή του είναι από το Αγρίνιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που ήρθε σε μια ομάδα σαν την Θήβα αφού για αυτόν έπαιξε ρόλο όχι το οικονομικό αλλά το πόσο ανταγωνιστική θα είναι μια ομάδα διότι πέρσυ έκανε πρωταθλητισμό με την Ερμιόνη ενώ και οι άνθρωποι του Δ.Σ. έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και ειδικά ο Πρόεδρος της ομάδας Θανάσης Βυλλιώτης. Εμείς καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια του ΑΟ ΘΗΒΑ και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».