Βαθμολογία

Ξεκίνησε με νίκη τα φιλικά της η Λαμία

Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (16/7) η Λαμία, επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού στο Καρπενήσι. Το ματς έγινε υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, αφού έβρεχε συνεχώς, με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, πάντως, να είναι αρκετά καλή στο πρώτο ημίχρονο και να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο.

Αρχικά, ο Ναμάσκο στο 4' εξουδετέρωσε το σουτ του Βουό από πλεονεκτική θέση, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ των «πράσινων» νίκησε στο τετ α τετ τον Ακόστα.

Ο Βουό δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα ούτε στο 32' αστοχώντας από καλή θέση, τα κατάφερε όμως ο Πόντλογκαρ στο 35ο λεπτό, αξιοποιώντας λάθος του Ναμάσκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο Τεννές και Ανιγκό έκαναν πολλές αλλαγές, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ένεκα και του βαρύ αγωνιστικού χώρου και κάπως έτσι η Λαμία ξεκίνησε νικηφόρα τις φιλικές της αναμετρήσεις.

Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε τον υπό δοκιμή Τσάρλες, ο Βάντερσον δεν έπαιξε λόγω θλάσης, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι το ματς παρακολούθησαν περίπου 50 οπαδοί των Φθιωτών, που δημιούργησαν ωραία ατμόσφαιρα με τα τραγούδια τους.

Παράλληλα, ζήτησαν με τα ανάλογα συνθήματα να είναι έτοιμο το ΔΑΚ για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε ό,τι αφορά τους Βοιωτούς, παρών στο γήπεδο ήταν ο Μπραντάο, που έχει μπει σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας για την πιθανή μεταγραφή του.

Για τη Λαμία ξεκίνησαν οι: Πίτκας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Παντελιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Πόντλογκαρ, Μπλάζιτς, Βουό, Μπουλούλης.

Έπαιξαν και οι: Παπαργυρίου, Μανιάς, Τσέλιος, Όμο, Πατσαρούχας, Καραγιάννης, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Τσάρλες, Φράγκος, Παπαδόπουλος.

Για τον Λεβαδειακό ξεκίνησαν οι: Ναμάσκο, Τόπι, Ζαραδούκας, Μεντί, Τριποτσέρης, Καραχάλιος, Μπελγκαζουανί, Γιουσούφ, Γιακουμάκης, Νιάσε, Σίλβα.