Βαθμολογία

Στανόγεβιτς: «Να διακρίνουμε τι λείπει και να το διορθώσουμε»

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που έβγαλε ο ΠΑΟΚ μεσοαμυντικά στη φιλική ήττα με 4-2 από τον Άγιαξ το βράδυ του Σαββάτου (15/7), αλλά ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές.

Αυτό είπε στους εκπροσώπους του Τύπου στην Ολλανδία ο Σέρβος τεχνικός, ο οποίος παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δέχτηκε φάσεις και πως αυτό θα πρέπει να το διορθώσουν οι Θεσσαλονικείς. Αναλυτικά:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άγιαξ: «Ήταν ένα παιχνίδι με έντονες διακυμάνσεις, είναι φυσιολογικό στην προετοιμασία να συμβαίνει αυτό, καθώς καμία ομάδα δεν έχει αποκτήσει την απαιτούμενη σταθερότητα. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είδαμε μία πιο καθαρή εικόνα της ομάδας που θέλουμε να βλέπουμε από εδώ και στο εξής».

Για την πρώτη συμμετοχή του Ρέι και την έλλειψη ομαδικότητας σε ορισμένες φάσεις: «Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του. Μας δίνει αυτοπεποίθηση, σιγουριά. Προσπάθησε να παίξει, είναι μόνο δύο μέρες εδώ, έπιασε το πέναλτι, ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και ο Άγιαξ είχε ευκαιρίες επίσης, μπήκανε ορισμένα εύκολα γκολ από τον αντίπαλο. Είναι καλό που συμβαίνουν αυτά στα ματς προετοιμασίας για να διακρίνουμε τι λείπει και να το διορθώσουμε».

Για την προσαρμογή στο 4-3-2-1 και την δουλειά στην προετοιμασία: «Στο τέλος, σκεπτόμενος όλα τα παιχνίδια μπορώ να πω είμαι ότι ικανοποιημένος. Αύριο όμως θα έχω καλύτερα συμπεράσματα όταν θα κάτσω το βράδυ να αναλύσω αυτά που έγιναν στο παιχνίδι».