Βαθμολογία

Πάους: «Παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, έχουμε πολλή δουλειά»

Στις πρώτες του δηλώσεις στο πρώτο φιλικό της σαιζόν ο Ολλανδός προπονητής της ΑΕΛ Αντρέα Πάους αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ρόστερ, στην φιλοσοφία του και για τον τραυματισμό του Λεοζίνιο.

Για το παιχνίδι τόνισε: «Δε βγάζω συμπεράσματα τώρα, οι παίκτες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Πιστεύω παίξαμε ένα καλό παιχνίδι και είναι κρίμα που χάσαμε το Λεοζίνιο, και δεν θα τον έχουμε στα φιλικά παιχνίδια. Οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά».

Για το εάν έχει καταλήξει για την ενδεκάδα είπε: «Όλοι οι παίκτες έχουν τις ευκαιρίες τους, είναι σημαντικό να παίρνουν λεπτά στην προετοιμασία. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και θα προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω από εδώ και πέρα. Κρατάμε τα καλά μας λεπτά».

Για τη φιλοσοφία του ανέφερε: «Μου αρέσει η ανάπτυξη από την άμυνα. Να κάνουμε καλούς συνδυασμούς και στο τέλος να δημιουργούμε ευκαιρίες. Μου αρέσει να πρεσάρουμε ψηλά και να κλέβουμε τη μπάλα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βγει αυτή η μέθοδος. Κάποιοι παίκτες παίζουν σε αυτό το στυλ για πρώτη φορά. Οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους. Έτσι, έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε αλλά είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο μας».

Για το ρόστερ έκλεισε: «Είχα πει για 24 παίκτες, δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το τελικό χτίσιμο του ρόστερ. Έχουμε 27 παίκτες, 31 μαζί με τους τερματοφύλακες. Πρέπει να προπονηθούμε καλά και όταν προπονείσαι κάθε φορά θέλεις να παίξεις 11 εναντίον 11 και 5 παίκτες είναι εκτός. Έτσι, το ρόστερ των 23-24 παικτών χωρίς τους τερματοφύλακες θα είναι καλό».