Βαθμολογία

Ωραία μπάλα η ΑΕΚ για ένα ημίχρονο

Με άλλη μία νίκη ολοκλήρωσε τον κύκλο των φιλικών της αγώνων στο Κίελτσε της Πολωνίας η ΑΕΚ, επικρατώντας το Σάββατο (15/7) με 2-0 της Μπνέι Σαχνίν και δείχνοντας θαυμάσιο αγωνιστικό πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και άφησαν υποσχέσεις εν όψει των επίσημων αγώνων τους ενάντια σε έναν αντίπαλο που τερμάτισε πέρσι στην 5η θέση του ισραηλινού πρωταθλήματος και σίγουρα ήταν πιο δυνατός από την Μπάνικ Οστράβα που αντιμετώπισε ο «Δικέφαλος» την Παρασκευή (14/7).

Στο δεύτερο μέρος, πάντως, ο ρυθμός έπεσε και ήταν λογικό από τη στιγμή που ο Γαλανόπουλος λίγο έλειψε να μείνει με ένα πόδι στο 51ο λεπτό ύστερα από αντιαθλητικό μαρκάρισμα που δέχθηκε και από εκεί και πέρα η αναμέτρηση κύλησε διαδικαστικά, ώστε να μην υπάρξουν και άλλα... θύματα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης (46' Τσιντώτας), Γκάλο, Βινίσιους, Τσόσιτς (73' Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι (62' Μανωλάς), Γαλανόπουλος (54' Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (73' Σιμόες), Χριστοδουλόπουλος (46' Βλαχομήτρος, 79' Ροντρίγκες), Τρίστασον (62' Αντωνίου, 79' Λιβάγια), Κλωναρίδης (46' Αλμέιδα), Γιακουμάκης (70' Γιούσης).

Για την Μπνέι Σαχνίν ξεκίνησαν οι: Ματάν, Ότμαν, Παζ, Φαλάχ, Βάντερσον, Καλάιλα, Σαγκάς, Τζόναταν, Μουγκράμπι, Ζαγκούρι, Γκαούτσο.