Βαθμολογία

Τέλος καριέρας για τον Χιώτη

Η ώρα της απόσυρσης από την ενεργό δράση έφτασε για τον Διονύση Χιώτη, όπως γνωστοποίησε ο 40χρονος τερματοφύλακας. Μιλώντας το Σάββατο (15/7) στον ΣΠΟΡ FM, o Έλληνας γκολκίπερ ανέφερε ότι το πλήρωμα του χρόνου ήρθε για εκείνον, αποχωρώντας την κατάλληλη στιγμή, όντας πρωταθλητής με τον Απόλλωνα Σμύρνης την περασμένη σεζόν στη Β' Εθνική. «Μετά από 28 χρόνια στο ποδόσφαιρο, κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και αυτό. Έκατσα σκέφτηκα πολλά, είδα ότι πλέον ήρθε.

Είχα πει ότι όταν καταλάβω ότι δεν διψάω για το ποδόσφαιρο θα σταματήσω. Κατάλαβα στον εαυτό μου σε κάποια παιχνίδια πέρυσι όταν δεν ανυπομονούσα τόσο πολύ να ξεκινήσουν μερικά παιχνίδια. Εκεί κατάλαβα ότι όλο αυτό τελειώνει. Έτσι όπως ήρθε, με ένα πρωτάθλημα και ας είναι Β' Εθνικής, είπα ότι ως εδώ ήταν», ανέφερε ο Χιώτης.

Σε ό,τι αφορά το επόμενο βήμα του, είπε: «Όταν τελειώνεις το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να μείνεις μακριά, ειδικά όταν το έχεις αγαπήσει και είναι όλη σου η ζωή. Το επόμενο βήμα έχει γίνει ήδη. Τέλη Αυγούστου, αρχές Σεπτεμβρίου, ξεκινάει μια δική μου ακαδημία. Θα είναι καθαρά βασισμένη στο θέμα του τερματοφύλακα».

Πέρα από την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο άλλοτε πορτιέρο της ΑΕΚ έπαιξε και σε Εθνικό, Προοδευτική, Κέρκυρα, ΑΠΟΕΛ και Τρίκαλα.