Βαθμολογία

ΟΦΗ: Αμφιβολίες για Παπαδόπουλο!

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας τίθεται θέμα με την παραμονή του 45χρονου τεχνικού στο «τιμόνι» του ΟΦΗ. Παρότι ο ΟΦΗ ξεκινάει, ανεπίσημα, την προετοιμασία του την ερχόμενη Δευτέρα, έρχεται σαν «βόμβα» η είδηση που αναφέρει ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος βρίσκεται στα πρόθυρα της παραίτησης του από τον πάγκο της ομάδας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει προχωρήσει το θέμα της υπογραφής του συμβολαίου του και αυτό είναι κάτι που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα και θέτει εν αμφιβόλω την παραμονή του! Αυτό πέραν του τυπικού θέματος, αποτελεί και μια έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του 45χρονου τεχνικού που σχεδιάζει τον ΟΦΗ εδώ και έναν μήνα.

Μάλιστα, η υπόθεση της υπογραφής του συμβολαίου του Νίκου Παπαδόπουλου τέθηκε προς συζήτηση στην χθεσινή συνάντηση των μετόχων όπου οι περισσότεροι αρνούνταν να προχωρήσουν στην κατάθεση των συμβολαίου του.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως παρότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα περίμεναν την εισροή χρημάτων για να προχωρήσουν οι μεταγραφές, αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα με αποτέλεσμα να έχει παρουσιαστεί μεγάλη καθυστέρηση στην πραγματοποίηση των επόμενων μεταγραφικών στόχων του ΟΦΗ. Οι μέτοχοι, εν αντιθέσει με ότι έβγαινε στις προηγούμενες συναντήσεις, διατηρούν μια αποχή σε οικονομικό επίπεδο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει εξέλιξη στα μεταγραφικά ζητήματα.

Πηγή: GentiKoule