Βαθμολογία

Ο ΠΑΟ επικράτησε με 1-0 της Γκεντσλερμπιρλιγκί

Εν αναμονή των αφίξεων Καμπέσας-Λουτσιάνο, ο σοβαρός, αλλά και εμφανώς κουρασμένος Παναθηναϊκός, νίκησε 1-0 την Γκεντσλερμπιρλιγκί. Το γκολ ο Μολίνς από ασίστ του Άλτμαν.

Σαφέστατα επηρεασμένος από τις απουσίες και τις ελλείψεις και εμφανώς κουρασμένος στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά… ζωηρός στο πρώτο και ειδικά ως το 30', ο Παναθηναϊκός άρεσε και στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, επικρατώντας 1-0 της Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Το «τριφύλλι», που περιμένει εντός ωρών Καμπέσας και Λουτσιάνο, έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, κρατώντας από την αναμέτρηση με την τουρκική ομάδα τη θετική παρουσία του Άλτμαν, που «σέρβιρε» άψογα στον Μόλινς το μοναδικό τέρμα του ματς (5'), αλλά και την εξαιρετική εμφάνιση (ακόμα μία) του ακούραστου Χουλτ!

Ούτε… φάση δεν άφησε να πέσει κάτω ο Ουζουνίδης, βάζοντας συνεχώς τις φωνές στους παίκτες του όταν δεν έκαναν όσα ήθελε, αλλά και επιβραβεύοντάς τους όταν λειτουργούσαν σωστά. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, ωστόσο, ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν όταν συμπληρωθεί το ρόστερ, οι «πράσινοι», ωστόσο, δείχνουν πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων και δη, του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα -απέναντι σε Καμπάλα ή Γιαγκελόνια.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος (65' Στιλ), Κουλιμπαλί (80' Βέμερ), Χουλτ, Μολέντο (61' Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (68' Τελάντερ), Ρέις (61' Δώνης), Ζέκα (82' Εμμανουηλίδης), Λουντ (68' Ρινάλντι), Χατζηγιοβάνης (77' Μπουζούκης), Άλτμαν (68' Στάικος), Μολίνς (61' Πίσπας).

Για την Γκεντσλερμπιρλιγκί ξεκίνησαν οι: Χοπφ, Τσιφτσί, Οζκάν, Οζέκ, Πεχλιβάν, Oγκούζ, Καλιλί, Κλάρο, Σέκιτς, Παλιτσέβιτς, Σκούλετιτς.