Βαθμολογία

Κούγιας: «Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή Ανδρεόπουλου, βουνό η κλήρωση»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, την κλήρωση της ΑΕΛ ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει την «σπόντα» του για κάποιον από τους τεχνικούς που ήταν πέρυσι στο «τιμόνι» της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά:

Για τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, τόνισε:

«Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η μεταγραφή του Ανδρεόπουλου. Μπορεί να είναι στην προετοιμασία, όμως δεν έχουν γίνει ακόμα εξειδικευμένες εξετάσεις που πρέπει να γίνουν. Είχε πάθει μια πολύ σοβαρή θλάση που τον είχε αφήσει πολύ καιρό εκτός γηπέδων και γι' αυτό είμαστε επιφυλακτικοί.»

Για την κλήρωση της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, σχολίασε:

«Η κλήρωση είναι βουνό αν θέλουμε να τη δούμε αντικειμενικά. Φέτος έχουμε καλή ομάδα και το ξέρουμε και εμείς και οι αντιπάλοι μας. Δεν έχουμε προπονητές με εμμονές. Ξέρουν πως να αξιοποιήσουν το ρόστερ. Μπορεί και να εξελιχθεί και στο καλύτερο πρόγραμμα. Μου άρεσε η δήλωσε του Πάους. Οι παίκτες διαμορφώνουν το πρόγραμμα.»

Παράλληλα στο ΑΕΛ RADIO φιλοξενήθηκε και ο μάνατζερ του Ανδρεόπουλου, ο οποίος τόνισε:

«Ήρθαμε σε μια από τις πέντε κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Δεχθήκαμε προτάσεις από ομάδες Σούπερ Λιγκ και δύο από την Κύπρο (Σαλαμίνα και ΑΕΛ Λεμεσού) . Ήρθαμε σε μια ομάδα που είναι κόντρα στο κατεστημένο, συνεργαστήκαμε με έναν άνθρωπο που είναι κόντρα σε όλα και έχει συνέπεια. Ο Ανδρεόπουλος είναι επαγγελματίας 100 %. Γυμναζόταν όλο αυτό το διάστημα και τώρα του παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία. Έχει 111 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες. Ήρθαμε σε μια ομάδα επαρχιακή που είναι η μόνη που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλα.Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μας έπαιξε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας.»