Βαθμολογία

Η λύση που θα προταθεί στη Nova

H Επιτροπή των 5 ΠΑΕ που θα διαπραγματευτεί την υπόθεση των τηλεοπτικών με τη Nova, έχει σκοπό να προτείνει στο συνδρομητικό κανάλι μία λύση που θα ικανοποιήσει όλες τις πλευρές.

Η τελική πρόταση της Nova για τη φετινή σεζόν είναι 31 εκ. ευρώ, από τα 35 που προβλεπόταν στο συμβόλαιο, ωστόσο η πενταμελής επιτροπής η οποία θα απαρτίζεται και από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες σκοπεύει στη συνάντηση που θα έχει με το συνδρομητικό να βρει τη λύση.

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στην εφημερίδα «Live Sport» η πρώτη προσπάθεια από την πλευρά της Επιτροπής θα αφορά την όσο το δυνατόν μικρότερη μείωση, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο με αποτέλεσμα να ρίχνει στο τραπέζι μία λύση που θα βολέψει όλες τις πλευρές.

Συγκεκριμένα θα προταθεί στο συνδρομητικό κανάλι, αφού γίνει αποδεχτεί η φετινή μείωση στα 31εκ. ευρώ, να δεσμευθεί για αύξηση την επόμενη σεζόν σε ένα ποσό που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 40 εκ. ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο οι «μεγάλοι» θα δεχθούν την ανακατανομή των χρημάτων και οι «μικροί», που θα ικανοποιηθούν οικονομικά, θα ψηφίσουν υπέρ της μείωσης των ομάδων από τη σεζόν 2018-19 κάτι που είναι αδιαπραγμάτευτο για τη Nova.

πηγή: SDNA.GR