Βαθμολογία

Ντένμον: «Κορυφαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο Μάρκους Ντένμον πετά στα σύννεφα μετά τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός γκαρντ έδειξε πολύ καλά διαβασμένος για το πού ήρθε και σίγουρος για τον εαυτό του πως θα βοηθήσει τους «πράσινους» να κατακτήσουν τίτλους.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μια από τις κορυφαίες της Ευρώπης. Ξέρω τα πάντα για την καινούρια μου ομάδα. Ξέρω ότι κερδίζει συνέχεια τίτλους», τόνισε αρχικά και συνέχισε: «Θέλω και εγώ να γίνω κομμάτι του Παναθηναϊκού. Θέλω να κατακτήσω τρόπαια ευχαριστώ το κλαμπ και προσωπικά τον κόουτς Πασκουάλ που μου δίνουν την ευκαιρία να το πετύχω».

Ο πρώην άσος της Γκαζιαντέπ έδειξε να είναι καλά διαβασμένος για όσα θα ζήσει στο ΟΑΚΑ. «Έχω παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Γνωρίζω την ιστορία του και ξέρω πως έχει καταπληκτικούς φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο ΟΑΚΑ είναι απίστευτη. Ανυπομονώ να τη ζήσω. Πραγματικά είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ γι’ αυτή την ομάδα και γι’ αυτόν τον κόσμο», σημείωσε.

«Μου αρέσει η σκληρή δουλειά, είναι το βασικότερο στοιχείο μου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα να δείξω την αξία μου στο υψηλότερο επίπεδο», κατέληξε.