Βαθμολογία

«Αν δεχτούν τις εισηγήσεις μας, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm 89,4 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος μίλησε για την διαδικασία αδειότησης όπου μόλις δύο ομάδες πέρασαν με επιτυχία, ενώ αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται για εξυγίανση τόνισε ότι « αν δε δεχτούν τις εισηγήσεις μας, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω. »

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω σε δεύτερο βαθμό θα πάρουν άδεια αρκετές ομάδες. Πρέπει να υπάρχει μια ελαστικότητα. Προσπαθούμε ώστε να γίνει μια εξυγίανση. Θα μας δώσουν λύσεις πιστεύω. Να έχει τώρα κάποιος μια οφειλή και να αργεί λίγες μέρες την αποπληρωμή, δε γίνεται να μη του δίνεις  άδεια.

Είμαστε σε καλή επικοινωνία με την τωρινή διοικούσα επιτροπή. Αυτά είναι πράγματα που βρήκαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις. Από ανθρώπους που δεν είχαν ιδέα από ποδόσφαιρο.

Πρέπει να μπορούν να πάρουν παίκτες οι ομάδες και κάποιους κοινοτικούς να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Η Φούτμπολ λιγκ ξεκίνησε την εξυγίανση. Αν δεν το κάνουμε τώρα δε θα γίνει ποτέ . Αν δεν δεχτούν αυτά που ξεκινήσαμε να κάνουμε, αν δε δεχτούν τις εισηγήσεις μας, θα πάρω το καπελάκι μου και θα φύγω.

Έχουμε γίνει επαίτες. Με ένα μηχανάκι στο δρόμο όλη μέρα και ζητάμε λεφτά. Λέω όμως στις ομάδες, αν δεν μπορείτε μην έρχεστε στο πρωτάθλημα. Όποιος δεν μπορεί πρέπει να το πει.

Εμείς έχουμε ένα χρόνο ακόμα με την ΕΡΤ. Είναι τεράστια τα ποσά που σε εμάς δεν έρχονταν ποτέ

Από τις ομάδες που μπορούν να ανέβουν ελάχιστες μπορούν να σταθούν. Είναι κρίμα να φέρουμε ομάδες από κάτω και μετά να μην μπορούν να σταθούν. Εμείς θέλουμε ομάδες υγιείς.»