Βαθμολογία

Μαθαίνει το πρόγραμμά της η ΑΕΛ...

Ημέρα κλήρωσης η σημερινή (13/7) καθώς η ΑΕΛ, όπως και οι υπόλοιπες 15 ομάδες της Super League θα μάθουν το πρόγραμμα τους για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Μπορεί όλα να κινούνται γύρω από την σκιά των τηλεοπτικών και το αδιέξοδο στο οποίο δείχνουν να οδηγούνται οι σχέσεις NOVA-Super League, με την μείωση που ζητά το συνδρομητικό κανάλι κάτι που σίγουρα είναι βραχνάς για τις περισσότερες ομάδες, όμως η σημερινή μέρα είναι μέρα κλήρωσης.

Η ΑΕΛ θα μάθει την σειρά με την οποία θα αντιμετωπίσει τις ομάδες στο νέο πρωτάθλημα, ένα πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Αυγούστου, αν φυσικά δεν υπάρξει κάποια καθυστέρηση όπως συνέβη πέρσι, που η σέντρα έγινε το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και από την 3η!!!! αγωνιστική.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η κλήρωση θα είναι απλή και λιτή καθώς θα λάβει χώρα στα γραφεία της διοργανώτριας και όχι σε κάποιο κοσμικό κέντρο των Αθηνών ή κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Επιμέλεια: Αντώνης Ρηγανάκος