Βαθμολογία

Η «μάχη» για τη βασική θέση κάτω από τα δοκάρια...

Υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή τερματοφυλάκων Θοδωρή Κάντα, προπονούνται οι τέσσερις τερματοφύλακες που βρίσκονται στην προετοιμασία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο Καρπενήσι.

Πιο συγκεκριμένα, οι Μλάντεν Μπόζοβιτς, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Αλέξανδρος Σαφαρίκας αλλά και ο Δημήτρης Παπαπολυμέρου θα δώσουν «μάχη» για τη βασική θέση στην ενδεκάδα του συλλόγου.

Η εμπειρία του επί πολλά έτη βασικού τερματοφύλακα της εθνικής Μαυροβουνίου Μλάντεν Μπόζοβιτς, απέναντι στο νεαρό της ηλικίας του 18χρονου Σαφαρίκα αλλά και του 17χρονου Παπαπολυμέρου.

Τι υπερισχύει τελικά; Ο Σαφαρίκας έχει ήδη έχει κερδίσει τον σεβασμό του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια, ο οποίος αστειευόμενος συνέστησε την προσοχή στον 32χρονο Μπόζοβιτς λέγοντας πως «μπορεί να του κλέψει τη θέση», την ημέρα που παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας.

Ακολουθεί σαφώς η «παλιοσειρά» Κώστας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος αγωνίστηκε σε οκτώ παιχνίδια την περσινή σεζόν και έχει ήδη παραδώσει τα διαπιστευτήριά του.

Τέλος δεν ξεχνάμε σαφώς και τον Δημήτρη Παπαπολυμέρου, ο οποίος έχει την λιγότερη εμπειρία από τους υπόλοιπους και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ. Σιγά- σιγά θα αποκτήσει ακόμα περισσότερες και πολύτιμες εμπειρίες που θα του δώσουν ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση κάτω από τα δοκάρια.

Αναμένεται «μάχη» λοιπόν αναμέσα στους τέσσερις και ένας υγιής ανταγωνισμός που αναμφίβολα θα βοηθήσει τον καθένα ατομικά, αλλά συνολικά την ομάδα της ΑΕΛ στην έναρξη του πρωταθλήματος της νέας σεζόν.

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ