Βαθμολογία

Κεφάλαιο Ντοντό...!

Τι και αν έχει ενσωματωθεί στο ρόστερ της ΑΕΛ από την περσινή σεζόν, όλοι λένε πως αυτή θα είναι η καλύτερη μεταγραφή της ΑΕΛ φέτος.

Ο Ντόντο ήρθε «μετά βαΐων και κλάδων» στη Λάρισα όταν η ΑΕΛ «έχτιζε τα θεμέλια» της χρονίας που προβιβάστηκε στα «μεγάλα σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ. Αγωνίστηκε, «πάλεψε», όμως ο τραυματισμός του στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Βέροια στα μέσα του Ιανουαρίου, τον άφησε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Αυτό ήταν αναμφίβολα και το μεγαλύτεορ πλήγμα για τους «βυσσινί», σε μια σεζόν που από τον τραυματισμό του του Ντοντό και έπειτα, η ΑΕΛ έδειχνε να χάνει την κινητικότητα και την ευελιξία που είχε σε πολλά παιχνίδια της στη «γραμμή κρούσης».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός όμως απέδειξε πως είναι «σκληρό καρύδι» και όπως έχει συμβεί ανα διαστήματα με πολλούς ποδοσφαιριστές, δεν άφησε τον τραυματισμό του να τον «αφήσει πίσω».

Με την κατάλληλη ιατρική βοήθεια, αποθεραπεία και πλέον προετοιμασία ο Ντοντό επιστρέφει. Μοιάζει και αυτός όπως και πολλοί άλλοι παίκτες της ΑΕΛ πιο σίγουρος και πιο έτοιμος από ποτέ να συνεισφέρει στην ομάδα.

Μετά τις σημερινές (12/07) εξελίξεις και την ενσωμάτωση του Εμάνουελ Περόνε στο ρόστερ της ομάδας απέκτησε έναν αξιόλογο παρτενέρ στη «γραμμή» που αγωνίζεται και ο υγιής μεταξύ τους ανταγωνισμός, είναι και αυτός ένας παράγοντας που θα τον κάνει ακόμα καλύτερο...

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ