Βαθμολογία

Το «αγαπημένο παιδί», το πείσμα και ο στόχος για διάκριση...

Έτοιμος για πολύ μεγάλα πράγματα δείχνει πως είναι φέτος ο Άντναν Αγκάνοβιτς.

Ο 30χρονος Κροάτης ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, αποτελεί το «αγαπημένο παιδί» του μεγαλομετόχου της ομάδας Αλέξη Κούγια, καθώς όπως έχει έχει δηλώσει και ο ίδιος ο «ισχυρός άνδρας» των «βυσσινί», έχει καταφέρει να τον συγκινήσει με την στάση του.

«Έχουμε βρει έναν πολύ μεγάλο άνθρωπο και ηγέτη στην ΑΕΛ» ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του μεγαλομετόχου ο οποίος πριν από λίγες μέρες έπλεξε το εγκώμιο του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Ο Αγκάνοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με την πόλη της Λάρισας και με την ΑΕΛ, ενώ οι φιλοδοξίες του ως στέλεχος της ομάδας δεν περιορίζονται μόνο στο να αγωνίζεται με τη «βυσσινί» φανέλα στη Σούπερ Λιγκ.

Ο ίδιος θέλει... Ευρώπη. Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους λόγους που απέρριψε αρκετές προτάσεις που του είχαν γίνει από ομάδες του εξωτερικού.

Πλέον βρίσκεται στο Καρπενήσι. «Παλεύει», «μάχεται» και θέλει να πετύχει κάτι παραπάνω από όσα πρόσφερε στην ομάδα την περσίνη σεζόν.

Όχι πως αυτά ήταν λίγα, καθώς το πάθος που τον διακατείχε σε κάθε αναμέτρηση της ΑΕΛ ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλο κάθε φορά.

Πλέον όμως γνωρίζει περισσότερα για την ΑΕΛ, θα κάνει την προετοιμασία του μαζί με την ομάδα και θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει ακόμα περισσότερα στοιχεία από τις αγωνιστικές του ικανότητες.

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ