Βαθμολογία

Υπογράφει και ο Εμάνουελ Περόνε στην ΑΕΛ!

Έτοιμη να ολοκληρώσει μια ακόμα μεταγραφή η οποία αναμφίβολα θα αναβαθμίσει το υπάρχον ρόστερ είναι η ΑΕΛ.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα (12/07) σύμφωνα με τα λεγόμενα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ στο ραδιόφωνο του συλλόγου, οι «βυσσινί» βρίσκονται «μια ανάσα» από τον να κάνουν δίκο τους τον επιθετικό Εμάνουελ Περόνε.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με το σύλλογο. Όπως φαντάζει λογικό αλλά και σύμφωνα με τα όσα τόνισε και χθες (11/7) ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Αλέξης Κούγιας, ο Περόνε μετά την ολοκλήρωση του deal θα μεταφερθεί άμεσα στο Καρπενήσι προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά και να λάβει μέρος στην προετοιμασία.

Το Who is Who του Εμάνουελ Περόνε...

Ο Αργεντίνος επιθετικός έχει γεννηθεί στις 14 Ιουνίου του 1983 (34 ετών).Ξεκίνησε την καριέρα του στην αργεντίνικη Πριμέρα Ντιβιζιόν το 2002 με την Ταγιέρες. Το 2004 μετακινήθηκε στην Τρουά και τη Λιγκ 2 της Γαλλίας, έναν χρόνο πριν υπογράψει στον Ιωνικό Νίκαιας. Το 2006 πήγε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, από όπου, μετά από 2 χρόνια, έφυγε για να συνεχίσει στον Ατρόμητο. Το πρώτο εξάμηνο του 2011 αγωνίστηκε στην κυπριακή Ανόρθωση και το καλοκαίρι του ίδιου έτους, μεταγράφηκε στον Αστέρα Τρίπολης,[1] όπου παρέμεινε για 2 χρόνια, προτού μεταβεί στην ΑΕΛ Καλλονής. Στις 16 Ιουλίου του 2014 υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή στη Β’ Εθνική και στην πρώτη του χρονιά εξασφάλισε την άνοδο για την πρώτη κατηγορία, παραμένοντας στον σύλλογο και την επόμενη περίοδο, επιστρέφοντας παράλληλα στη Σούπερ Λιγκ έπειτα από έναν χρόνο απουσίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός γνωρίζει πολύ καλά τον Λεοζίνιο με τον οποίο έχουν υπάρξει συμπαίκτες στον Ηρακλή και είχαν άψογη συνεργασία μεταξύ τους. Ο ένας γνωρίζει το παιχνίδι του άλλου και ήταν από τα πιο σημαντικά «γρανάζια» της περσινής πορείας του «Γηραιού» στη Σούπερ Λιγκ. Αμφότεροι αποτέλεσαν άλλωστε τον μεγάλο «πονοκέφαλο» του Άγγελου Αναστασιάδη, στην πρεμιέρα της ΑΕΛ πέρυσι στο AEL FC ARENA.

">http://

πληροφορίες: tinealarissa.gr