Βαθμολογία

«Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πετάξουμε λεφτά»

Έχοντας καλή εικόνα για κάτι περισσότερο από ένα ημίχρονο ο Παναθηναϊκός νίκησε την Κόρτραϊκ με 2-1 και μετά το τέλος του φιλικού ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε τόσο για το ματς όσο και για τις μεταγραφές.

Για το δεύτερο σκέλος δεν ήταν αποκαλυπτικός, αλλά τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν λεφτά και πως οι επιλογές τους θα πρέπει να είναι στοχευμένες.

Αρχικά είπε στην κάμερα της NOVA: «Σήμερα ήμασταν αργοί στο παιχνίδι μας, στο τρέξιμο μας. Θα μπορούσαμε να πιεστούμε παραπάνω, να κάνουμε μέτρα στο παιχνίδι. Δεν ξέρεις ποτέ και πως θα είσαι καλά. Αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο ήταν να τρέξουμε. Δεν ετοιμαζόμαστε να κερδίσουμε αυτά τα ματς τακτικά. Θα περίμενα περισσότερα τρεξίματα σήμερα. Ο αντίπαλος χαμηλότερης δυναμικότητας αλλα φαινόταν φρέσκος».

Για την επιθετική ανάπτυξη και τις δουλεμένες φάσεις: «Θα βγουν. Τα έχουμε δουλέψει. Πιστεύω με τις προσθήκες που θα γίνουν να βάλουμε την ποιότητα που θέλουμε που είναι απαραίτητη. Όταν είσαι σε μια μεγάλη ομάδα θες παίκτες που να είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός».

Για τις μεταγραφές: «Περιμένουμε, κάποιες φορές εσείς τα ξέρετε πιο γρήγορα».

Στη συνέχεια, μιλώντας στους εκπροσώπους Τύπου που βρίσκονται στο Τέχελεν, ανέφερε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Αυτό που έχει σημασία είναι πως δεν έγιναν πράγματα που θέλαμε. Είμαστε, όμως κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Δεν ήταν ένα παιχνίδι που μπορείς να βγάλεις πολλά συμπεράσματα. Περιμένουμε να έρθουν κάποιοι παίκτες. Περιμένουν 1-2 απαντήσεις. Πρέπει να μαζευτούμε, γιατί περνούν οι ημέρες. Είμαστε, προς το παρόν, μία ομάδα που εμφανίζει αρκετές αδυναμίες».

Για τον Καμπέσας: «Δεν έχω καμία ενημέρωση».

Για τον τρόπο παιχνιδιού: «Είναι πράγματα που δουλεύουμε από πέρυσι. Πιστεύω πως θα τα βγάλουν τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να κάνουμε περισσότερες αλλαγές παιχνιδιού. Χρειαζόμαστε περισσότερους ποιοτικούς παίκτες για να γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Για τη συνεργασία του Χουλτ με τον Λουντ: «Πρόκειται για δύο ποιοτικούς παίκτες. Ο Ρόμπιν είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι πειθαρχημένος. Ο Νίκλας μαζί με τον Λουντ είναι δύο εξαιρετικοί παίκτες».

Για την μεταγραφική ενίσχυση: «Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πετάξουμε λεφτά. Δεν μπορούμε να αγοράσουμε παίκτες 2-3 εκατομμυρίων. Πρέπει να βρούμε τους ιδανικούς παίκτες, οι οποίοι σε συνδυασμό με τους υπάρχοντες να δημιουργήσουν μία καλή ομάδα».