Βαθμολογία

Κούγιας: «Θα πάρουμε παίκτη μόνο αν προλάβει την προετοιμασία...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε λόγο για το θέμα της Nova, το αν θα έχει η ΑΕΛ χορηγό στη φανέλα της, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των μεταγραφών.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Για το θέμα της Nova και το αν υπάρχει περίπτωση να μην ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα, τόνισε:

«Εμείς δεν έχουμε αγωνία αφού έχουμε κάνει έναν προϋπογολισμό. Αν οι οπαδοί μας έχουν αγωνία (για την έναρξη ή όχι του πρωταθλήματος) αυτό είναι υπέροχο και για μένα και για τους υπόλοιπους συνεργάτες μου. Στην πιο κρίσιμη περίοδο μας δίνουν ψίχουλα που δεν επαρκούν παραμόνο για το ΙΚΑ κια την εφορία. Ευτυχώς οι δουλειές να είναι καλά και μπορούμε και στηρίζουμε το οικοδόμημα. Λένε γιατί ο Κοντονής δεν άρχισε το πρωτάθλημα. Φταίει η Λίγκα... Μιλάμε για κωμικά πράγματα. Μάλλον αυτοί δεν έχουν καταλάβει μέχρι που φτάνει ο ίσκιος τους. Πρέπει να καταλάβουν πως χωρίς υγιή ανταγωνισμό ο συναιτερισμός δεν στέκεται. Αυτό οδηγεί το πρωτάθλημα σε αποδυνάμωση και απαξίωση και θα τα βλέπουν μόνο τα αφεντικά των ομάδων. Εμείς δεν θα τους κάνουμε το κέφι και καλώ τους οπαδούς μας να μας στηρίξουν. Μόνο και μόνο με 7.000 διαρκείας και 10.000 εισιτήρια ημέρας θα είμαστε μια χαρά. Δεν μπορεί να έρχεται στέλεχος της Nova και να αγνοεί τη διαδρομή ανθρώπων όπως εμένα στο ποδόσφαιρο. Τα χρήματα που έβαλαν είναι υποτιμητικά για τις ΠΑΕ, αλλά και τις υπογραφές που έχουν βάλει και πάνε με δικαιολογίες να κλέψουν τα χρήματα αυτά. Οταν εμείς παίζουμε είναι γεμάτες οι καφετέριες της Λάρισας. Εμείς και το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι που παρέχουμε τις καλύτερες ανέσεις. Αυτοί που πάνε στην καφετέριες δεν τα απολαμβάνουν, γι' αυτό έβαλα και εγώ εισιτήριο σε τιμή καφετέριας. Αν τελικώς φτάσουμε σε μια κατάκτηση από 5ης έως 10ης θέσεως αυτομάτως οι οπαδοί μας θα δούνε 40 παιχνίδια. Αν τελικώς έρθουν οι οπαδοί μας και ξεπεράσουμε τον στόχο των 5.000 δεν βλέπουμε κανέναν. Δεν υπάρχει πάντως θέμα με την έναρξη του πρωταθλήματος. Εμείς θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα σε κάθε περίπτωση. Ο μόνος χαμένος θα είναι η NOVA. Την Πέμπτη έχουμε και πάλι συνάντηση.»

Για το αν η ΑΕΛ θα έχει χορηγό στη φανέλα της τη νέα χρονιά, σχολίασε:

«Πιθανολογώ ότι πάλι δεν θα μας δώσει ο ΟΠΑΠ αυτά τα χρήματα που δίνει στις άλλες ομάδες. Πιθανώς πάλι δεν θα μας δώσουν φανέλα. Όμως άλλες στοιχηματικές εταιρίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και όχι μόνο. Μπορεί να μην πάρουμε πολύ μεγάλα ποσά αλλά χρήματα θα πάρουμε.»

Για το αν θα υπάρξει ενδεχόμενο άλλης μεταγραφής, απάντησε:

«Αν προκύψει κάποιος ειδικός παίκτης και προλάβει να κάνει την προετοιμασία μαζί μας, θα τον πάρουμε. Μετά την προετοιμασία δεν πρόκειται να πάρουμε κανέναν. Ο Ντοντό πέρυσι τραυματίστηκε γιατί δεν έκανε προετοιμασία. Ο Κουτσιανικούλης που δεν πρόλαβε να κάνει προετοιμασία δεν μας βοήθησε καθόλου.»