Βαθμολογία

Καλογιάννης: «Η ΑΕΛ θεωρείται πληρέστερη σε όλους τους τομείς...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΛ Γιάννης Καλογιάννης , ο οποίος «μετέφερε» το ρεπορτάζ που έχει προκύψει από την άφιξη της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, αλλά και το ζήτημα που έχει υπάρχει με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Για το αν θα υπάρξει θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος, είπε:

«Είναι βέβαιο πως η ταλαιπωρία θα μείνει. Δεν ευσταθεί η άποψη της Forthnet πως οφείλει η Σούπερ Λιγκ να πληρώσει ρήτρες. Δεν έχει καμία σχέση η Σούπερ Λιγκ γιατί η αναβολή προήλθε από τον Υφυπουργό. Όπως και να έχει θα δικαιωθεί η Λίγκα. Εάν δεν υπάρχει σκέψη της Forthnet για ηρωική έξοδο, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει την υπόθεση η Σούπερ Λιγκ επουδενί.»

Για το τι έχει προκύψει την περίοδο που η ΑΕΛ βρίσκεται στο Καρπενήσι, τόνισε:

«Αυτό που εισπράξαμε από την προετοιμασία της ΑΕΛ με τον κ. Ντόστανιτς το εισπράττουμε και φέτος σε μια μορφή πιο εξελιγμένη. Δίνεται περισσότερο βάση στο τεχνικό κομμάτι το οποίο έχουν παντρέψει με την άυξηση της φυσικής κατάστασης. Δεν έχουν κοπεί βέβαια οι διαδρομές, αλλά δεν είναι εκείνο το πράγμα που είχαμε ζήσει. Είναι γεγονός πως τούτη την εποχή η ΑΕΛ θεωρείται ότι είναι η πληρέστερη σε όλους τους τομείς από τις υπόλοιπες ομάδες. Εκτιμώ ότι αυτό γίνεται για πρώτη φορά, δηλαδή να έχουμε ολοκλήρωση της ομάδας πριν η ομάδα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.»

Για το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας, σχολίασε:

«Το πρώτο φιλικό είναι προγραμματισμένο το Σάββατο με τον ΠΑΣ Γιάννινα.»