Βαθμολογία

Καλύφθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της Παναχαϊκής

Το πρώτο βήμα για να συσταθεί η νέα ΠΑΕ έγινε από τους ανθρώπους της Παναχαϊκής, καθώς τη Δευτέρα (10/7) η προσωρινή διοικούσα επιτροπή γνωστοποίησε ότι το ποσό των 300.000 ευρώ για το μετοχικό κεφάλαιο καλύφθηκε ήδη.

Τα χρήματα δόθηκαν από τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας, που τονίζουν στη σχετική ανακοίνωση ότι έκαναν το καθήκον τους και ζητούν από τον κόσμο να συνεχίζει να ενισχύει την προσπάθειά τους. Αναλυτικά: «Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της υπό σύσταση “ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1891 Π.Α.Ε.”

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που ορίσθηκε την 14-6-2017 από την Γενική Συνέλευση της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ενωσης, ανακοινώνει ότι σήμερα τελείωσε η πρώτη προθεσμία που θέτει ο Ν. 2725/1999 στα μέλη της ΠΓΕ για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου των 300.000 € της υπό σύσταση ΠΑΕ.

Η Δ.Ε. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους χιλιάδες φίλους της Παναχαϊκής ότι δεν θα χρειασθεί να διανυθεί η επόμενη προθεσμία για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου από τρίτους, δεδομένου ότι τα μέλη της Παναχαϊκής Συμμαχίας με την ιδιότητά τους ως μέλη της ΠΓΕ κάλυψαν πλήρως το μετοχικό κεφάλαιο της “ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ 1891 Π.Α.Ε.”, όπως είχαν υποσχεθεί, και ως εκ τούτου άνοιξε ο δρόμος για την σύσταση της νέας ΠΑΕ, που θα επαναφέρει την Παναχαϊκή με σταθερά βήματα στα μεγάλα ποδοσφαιρικά σαλόνια, την Παναχαϊκή που θα παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο αγωνιστικό και διοικητικό, βασισμένο στα σύγχρονα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρότυπα.

Η Παναχαϊκή Συμμαχία έκανε το καθήκον της και έβγαλε από τις στάχτες την Παναχαϊκή. Από την πλευρά της η Συμμαχία θα ήταν αχάριστη, αν δεν ευχαριστούσε για άλλη μία φορά τους ηρωικούς φιλάθλους της πού την συνόδευσαν στα κακοτράχαλα γήπεδα της Γ' Εθνικής και συνέβαλαν με την παρουσία τους στο γρήγορο πέρασμα από αυτήν. Τώρα απομένει όλοι αυτοί που μας ακολούθησαν την προηγούμενη περίοδο, αλλά και όλη η Αχαΐα και οι απανταχού φίλοι της Παναχαϊκής, να δώσουν φλόγα στις σπίθες που κράτησε η Συμμαχία και να συνδράμουν με κάθε τρόπο ώστε να δούμε μία Παναχαϊκή, που θα την σέβεται και θα την τιμά όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Η Διοικούσα Επιτροπή

Α. Κουνάβης-Π. Λαμπρόπουλος-Σ. Μπουλής-Δ. Τσαούσογλου-Κ. Χρυσανθόπουλος».