Βαθμολογία

Πήρε Ορτέγκα ο ΟΦΗ

Μεταγραφών συνέχεια για τον ΟΦΗ, ο οποίος έκανε δικό του τον Αρμίτσε Ορτέγκα. Ο Ισπανός είναι το τρίτο απόκτημα των Κρητικών και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Λεβαδειακό στη Σούπερ Λίγκα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνό του και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Εκεί θα βρει και παλιούς του γνωστούς όπως ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ και ο Ηλίας Κώτσιος.

Αναλυτικά: «Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Αρμίτσε Ορτέγκα (Armiche Ortega), θα είναι η τρίτη φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ μετά τους Κουσκουνά και Σιώπη. Ο 29 χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1988), γνώριμος στο Ελληνικό κοινό από τη θητεία του στο Λεβαδειακό (2013-15), έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο του με τον ΟΦΗ του και τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο για δυο χρόνια.

Ο Ορτέγκα υπήρξε συμπαίκτης στον Λεβαδειακό με τον Μιλοσάβλιεφ και τον σημερινό τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ Ηλία Κώτσιο, ενώ είχε απασχολήσει και πέρσι τον ΟΦΗ.

Για την απόκτηση του Ορτέγκα υπήρξε θετική εισήγηση από το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος στο πρόσωπο του Ισπανού μεσοεπιθετικού βλέπει ένα γρήγορο επιθετικό και πολύ καλό ντριπλέρ για το δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά και τη θέση πίσω απ τον φορ. Ο Ορτέγκα την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε 35 παιχνίδια με την Ισπανική Burgos CF στην Segunda División B».