Βαθμολογία

Γυαλίζει το μάτι του Αγρόδημου!

Η μεταγραφή του Χρήστου Αγρόδημου στην ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν κάτι που χαροποίησε όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους διότι αναφερόμαστε σε ένα παιδί που έκανε τα πρώτα βήματά του στην ΑΕΛ και σίγουρα έχει δείξει το μεγάλο ταλέντο του στις ομάδες που αγωνίστηκε, ιδιαίτερα τα τελευταία τρία χρόνια (Απόλλων Λάρισας, Τύρναβο, Οικονόμο Τσαριτσάνης).

Από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις με το άλογο στο στήθος έδειξε να γυαλίζει το μάτι του για… διάκριση. Δεν είναι τυχαίες άλλωστε και οι δηλώσεις του δείχνοντας πόσο σοβαρό και μετρημένο παιδί είναι.

Στόχος του είναι να καθιερωθεί με την ΑΕΛ και να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Από σήμερα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει συστηματικά στο Καρπενήσι και να παρουσιαστεί έτοιμος στο νέο πρωτάθλημα. Εξάλλου τόσο η διοίκηση, όσο και το τεχνικό επιτελείο πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητες του νεαρού μέσου.  

Ο Χρήστος Αγρόδημος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις του κέντρου, είναι ηλικίας 22 ετών και υπέγραψε τριετές κλειστό συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΑΕΛ με σημαντικές μηνιαίες απολαβές και μπόνους συμμετοχών και στόχων.

Πέρυσι αγωνίστηκε σε 25 αγώνες στη Γ’ Εθνική και ήταν από τους βασικότερους, αν όχι ο βασικότερος συντελεστής της κατάκτησης του Πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα Λάρισας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ