Βαθμολογία

Άφιξη με καθυστέρηση και προπόνηση για την ΑΕΛ στο Καρπενήσι (PICS)

Με χρονική καθυστέρηση περίπου μιας ώρας -λόγω βλάβης του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή- έφτασε εν τέλει η αποστολή της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει η ΑΕΛ κατέφθασαν πρώτα με βανάκι οι φυσικοθεραπευτές του συλλόγου και λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι και οι παίκτες της ΑΕΛ.

Το σύνολο του Αντρέ Πάους και επίσημα πλέον από σήμερα (10/7) «χτίζει τα θεμέλια» μιας καινούριας χρονιάς, που όλοι στο «στρατόπεδο» των «βυσσινί» φιλοδοξούν  να είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η θερμοκρασία στο Καρπενήσι βρίσκεται στους 28 βαθμούς Κελσίου, κάτι που έτσι κι' αλλιώς όπως ήταν αναμένόμενο δεν πρόκειται να δυσκολέψει τις προπονήσεις των «βυσσινί».

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για σήμερα (10/7) στις 19:00 το απόγευμα. Μαζί με την ΑΕΛ αλλά σε διαφορετικές ώρες όπως φαντάζει λογικό, το Αθλητικό κέντρο του Καρπενησίου χρησιμοποιούν ο Παναιτωλικός και η Λαμία, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (15/7)  θα καταφθάσει και η ομάδα του Λεβαδειακού.

Ήδη από χθες (9/7) στο Καρπενήσι βρίσκεται και ο σύλλογος του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο θα χρησιμοποιεί διαφορετικό χώρο προπόνησης.

Το Athleticlarissa.gr βρίσκεται στο Καρπενήσι και σας μεταφέρει τις εικόνες:

*Αναμένεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό εντός ολίγου...

* Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των φωτογραφιών